Hogyan működik?

Az MKB által kínált hitelkártyák között minden ügyfelünk megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt: újdonságunkat, a támogatási programhoz kapcsolódó jótékonysági kártyát, a légitársasági mérföldgyűjtő-, a pénzvisszatérítéses-, valamint a klasszikus hitelkártyákat.

Bármelyik hitelkártya termékünket is választja, az MKB hitelkártya egyet jelent a - legfeljebb - 45 napos kamatmentes költés1 szabadságával. A kártyáinkon feltüntetett MasterCard nemzetközi kártyatársasági logó biztosítja, hogy kártyáját a világ bármely MasterCard elfogadóhelyén használni tudja fizetésre, illetve ATM-en és bankfiókon keresztül történő készpénzfelvételre. Dombornyomott hitelkártyáját a betéti kártyákhoz hasonlóan használhatja a mindennapi kiadások rendezésére, legyen az bolti, vagy internetes vásárlás, előzetes szállodai szobafoglalás vagy akár autóbérlés, miközben saját pénze, megtakarítása kamatozhat.2

Hitelkártyáink többsége a Standard kártyaként, illetve presztízs értékű Gold kategóriában egyaránt elérhető, kiszolgálva ezzel a különböző költési szokásokkal rendelkező ügyfelek egyedi igényeit.

Standard kártya esetén az igényelhető hitelkeret minimum 200 000 Ft, de legfeljebb 1 000 000 Ft is lehet, míg a Gold típusú hitelkártya hitelkeretét 300 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig veheti igénybe.3

Minden MKB hitelkártya mellé komplex szolgáltatásokat nyújtunk!

A NetBANKár szolgáltatás segítségével az interneten keresztül nyomon követheti a hitelkártyás költéseit, SMS-t küldünk a kártyával végzett tranzakciókról, valamint a hitelkártyához csoportos hitelfedezeti személybiztosítás is tartozik. Mindezek díjmentesen!

Utazásának kényelme és biztonsága érdekében - a választott kártyától függően - a kártyához alap- vagy emelt szintű utas-, baleset- és poggyászbiztosítást nyújtunk, akár díjmentesen, akár választható extra szolgáltatásként.*

Társkártya igénylésével a fenti előnyöket szeretteivel, családtagjaival is megoszthatja.

Ismerje meg hitelkártyáinkat:

Kérjük feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a hirdetményt, mivel e dokumentumokban a hitel minden lényeges feltétele megtalálható! Ha ezek bármelyikével kapcsolatban kérdése merülnek, kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. 

1 Vásárlásai esetén legfeljebb 45 napos kamatmentes hitelhez juthat, abban az esetben, ha a felhasznált hiteltartozását teljes összegben visszafizeti a számlazárást (számlakivonat készítésének időpontját) követő 15 naptári napon belül. Amennyiben a felhasznált hitelkeret összegét a türelmi időszak végéig nem, vagy csak részben teljesíti, a Bank a vásárlás időpontjától kezdődően hitelkamatot számít fel a tartozás teljes összegére. A Bank a készpénzfelvételre nem biztosít kamatmentes időszakot, a készpénzben felvett összeg után a tranzakció dátumától kezdődően kamatot számít fel. A kamatmentesség további részletes feltételeiről tájékozódjon a Kondíciós Listában.
2 A betéti szerződés részletes feltételeit az MKB Banknak a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzata és a Kondíciós Listák tartalmazzák.
3 Az igénybe vehető hitelkeret, jövedelemének függvényében kerül megállapításra. A hitelkártya igénylés részletes feltételeit  a Lakossági biztosíték nélküli hitelek kondíciós lista, illetve a Lakossági általános és speciális rendelkezések kondíciós lista tartalmazza.
* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe a külföldi utazásokhoz - kiutazásonként maximum 30 napos időtartamra  érvényes -  utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás.