Hitelkártyák T-Mobile ügyfelekre szabva

Az MKB - T-Mobile hitelkártyát a Magyar Telekom Nyrt. Mobil Szolgáltatások Üzletág Platina-, illetve Aranykártyás egyéni előfizető ügyfelei igényelhetik. A kártyát a sokoldalúság és a hatékonyság jellemzi, hiszen egyaránt használható vásárlásra, T-Mobile számla kiegyenlítésére és mindemellett havidíjmentesen igénybe vehető vele elektronikus szolgáltatásaink: NetBANKár, MobilBANKár, és a TeleBANKár.
Külföldi utazásaihoz is vigyen magával MKB- T-Mobile MasterCard hitelkártyát, mivel biztonságáról a kártyákhoz díjmentesen kapcsolódó, utas-, baleset- és poggyászbiztosítás gondoskodik.*

Az MKB T-Mobile hitelkártyák fő kondíciói:

 MKB - T-MobileStandard hitelkártyaMKB - T-Mobile Gold hitelkártya
Hitelkártya típusa MasterCard Standard MasterCard Gold
PayPass funkció Opcionális Opcionális
THM1 37,11% 38,19%
     

 

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy  a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel,  opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás. 

1 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.

Összes kártya megtekintése