Hitelkártyák klasszikus hitelkártya funkciókkal

A különböző funkciókkal rendelkező, speciális hitelkártyák mellett, portfóliónkban természetesen megtalálhatóak az "alap" hitelkártyák is, amelyek minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amivel egy hitelkártyának rendelkeznie kell. MasterCard Standard és MasterCard Gold hitelkártyával rugalmasan, tetszőleges célra felhasználhatja a bank által a hitelkártyához jóváhagyott hitelkeretet.

Utazásaihoz vigyen magával MasterCard Standard és MasterCard Gold hitelkártyát, hiszen külföldi tartózkodásai alatt a biztonságáról, a kártyákhoz díjmentesen kapcsolódó, utas-, baleset- és poggyászbiztosítás gondoskodik.*

A klasszikus MKB MasterCard Standard és Gold hitelkártyák fő kondíciói:

 MKB MasterCard Standard hitelkártyaMKB MasterCard Gold hitelkártya
Hitelkártya típusa MasterCard Standard MasterCard Gold
PayPass funkció Nem elérhető Nem elérhető
THM1 37,11 % 38,70 %
     

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.
A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák. 

1 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel,  opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás. 

Összes kártya megtekintése