Legyen társunk az Ön szívéhez közel álló szervezet támogatásában!

Újdonságunk az MKB Jótét hitelkártya használatával egyszerűen, hosszas adminisztráció nélkül hozzájárulhat az Ön számára legkedvesebb alapítvány vagy más típusú civil szervezet támogatásához. Az MKB Jótét Program keretében támogatjuk azon törekvését, hogy Ön is segíthesse a rászorulók, a szűkölködők folyamatos támogatását, olyan formában, hogy MKB Jótét hitelkártyás vásárlásai után az MKB Bank 1%-kal támogatja az Ön által kiválasztott szervezetet1.

Az MKB Jótét hitelkártyához opcionálisan, kedvezményes éves díj megfizetésével, külföldi utas-, baleset- és betegségbiztosítás igényelhető.*

Az MKB Jótét hitelkártya fő kondíciói:

 MKB Jótét hitelkártya
Hitelkártya típusa     MasterCard Standard    
PayPass funkció Igen
THM2 37,98%
   

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

1 A Jótét hitelkártya használatával  támogatható szervezetek listáját, azok részletes bemutatását, a hitelkártya igénylési feltételeit, a támogatási összeg kiszámítása során figyelembe vett tranzakciót körét, valamint a hitelkártya használat feltételeit - ide értve a támogatás nyújtásának feltételeit is - a Lakossági biztosíték nélküli hitelek kondíciós lista, illetve a Lakossági általános és speciális rendelkezések kondíciós lista tartalmazza.
2 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel,  opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás.

Támogatható alapítványok
Támogasson egy alapítványt
Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány
United Way - Erőforrás Alapítvány
Messzehangzó Tehetségek Alapítvány
Gyermekkor Alapítvány
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület
SOS Gyermekfalu
Bátor Tábor Alapítvány
UNICEF
Bethesda Kórház Alapítvány
Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány
Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány
Magyar Máltai Szeretetszolgálat
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
Egy Csepp Figyelem Alapítvány
Betegápoló Irgalmasrend Magyarországi Tartománya
Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat
Peter Cerny Alapítvány
Magyarországi Református Egyház
Pannonhalmi Bencés Gimnázium Alapítvány
Szépművészeti Múzeum Pártoló Alapítvány
Kék Madár alapítvány
Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány
Mosolygós Gyerekekért Alapítvány
Országos Gyermekvédő Liga
Az epilepsziás gyermekekért Alapítvány
Őrzők Alapítvány
Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány

Összes kártya megtekintése