Partner az Ön egészségében

Az egészség minden pénzt megér - és most mégsem kell rá külön költenie.

Bemutatjuk az MKB Egészség Plusz hitelkártyát!
A Bank által rendelkezésre bocsátott hitelkeret felhasználásával mostantól még többet fordíthat Ön és családja váratlanul fellépő egészségügyi kiadásaira. A hitelkártya-használattal vásárlásra fordított forintok után, 1%-os pénzvisszatérítésben részesülhet.1 A pénzvisszatérítés teljes összegét a Bank az Ön MKB Egészségpénztárnál vezetett egyéni számlájára utalja át, amely az Ön megbízása alapján, az Ön MKB Egészségpénztári egyéni befizetésének minősül a vonatkozó hatályos jogszabályok rendelkezései szerint.

 

Az MKB Egészség Plusz Hitelkártya fő kondíciói:

 MKB Egészség Plusz Hitelkártya
Hitelkártya típusa     MasterCard Standard
PayPass funkció Igen
THM2 37,98%
   

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

1 A hitelkártya igénylési feltételeit, a pénzvisszatérítés összegének kiszámítása során figyelembe vett tranzakciót körét, valamint a hitelkártya használat feltételeit - ide értve a pénzvisszatérítés feltételeit is - a Lakossági biztosíték nélküli hitelek kondíciós lista, illetve a Lakossági általános és speciális rendelkezések kondíciós lista tartalmazza.
2 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.

Összes kártya megtekintése