Csökkentse velünk kiadásait EasyCard hitelkártyájával!

Az MKB EasyCard hitelkártyával könnyedén, egyszerűen intézheti mindennapi pénzügyeit, legyen az vásárlás, készpénzfelvétel vagy bármely közüzemi szolgáltatóra megadott csoportos beszedési megbízás kiegyenlítése, miközben a vásárlások és csoportos beszedési megbízások után pénzvisszatérítésben is részesülhet, amelynek összege havonta elérheti a 10 000 Forintot is. A pénzvisszatérítés összege azonnal lecsökkenti a kártyával felhasznált összeget, így azt akár hitelkártya törlesztésére, vagy újabb vásárlásra is felhasználhatja2.

Az MKB EasyCard hitelkártyához utas-, baleset- és betegségbiztosítás igényelhető kedvezményes éves díj megfizetése mellett.*

Az MKB EasyCard hitelkártyák fő kondíciói:

 MKB EasyCard hitelkártyaMKB EasyCard Gold hitelkártya
Hitelkártya típusa MasterCard Standard MasterCard Gold
PayPass funkció Igen Igen
THM1 37,98 % 38,70 %
     

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

1 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
2 Az EasyCard Hitelkártya használatához kapcsolódó  pénzvisszatérítés összegének kiszámítása során figyelembe vett tranzakciót körét, valamint a hitelkártya használat feltételeit - ide értve a pénzvisszatérítés feltételeit is - a Lakossági biztosíték nélküli hitelek kondíciós lista, illetve a Lakossági általános és speciális rendelkezések kondíciós lista tartalmazza.
* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel,  opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás.

Összes kártya megtekintése