Szeretne vásárlásai után ajándék
repülőjegyet kapni?

Töltse fel Miles&More törzsutas számláját induló ajándék mérföldekkel, amelynek összege 8,000 mérföld is lehet1. Miles&More hitelkártyájával végrehajtott minden egyes vásárlási tranzakció közelebb hozza Önt a szabad repülőjegy beváltásának lehetőségéhez, ugyanis a hitelkártya használatával mérföldeket gyűjthet2, amelyet értékes ajándékokra vagy repülőjegyre válthat a Miles&More program keretében. Ajándék mérföldjei korlátlan ideig beválthatóak, megadva ezzel a lehetőséget azok, tetszőleges időpontban történő felhasználására3.
Annak érdekében, hogy a külföldi utazások során biztonságban érezze magát, mind a Miles&More Standard, mind a Miles&More Gold típusú hitelkártyához díjmentesen, utas-, baleset- és betegségbiztosítás kapcsolódik.*

A Miles&More MKB hitelkártyák fő kondíciói:

 Miles&More MKB Standard hitelkártyaMiles&More MKB Gold hitelkártya
Hitelkártya típusa MasterCard Standard MasterCard Gold
PayPass funkció Opcionális Opcionális
THM5 32,99% - 38,19% 32,99% - 38,19%
     

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Zrt. 2014. július 1-i hatállyal módosítja az MKB Miles & More hitelkártyák használatához kapcsolódó mérföldgyűjtési feltételeket.

A változásokról kérjük, tájékozódjon teljes körűen a 2014. július 1-ével hatályba lépő "Miles & More MKB MasterCard Gold és Standard, valamint Miles & More MKB MasterCard Gold PayPass és Standard PayPass hitelkártyákhoz kapcsolódó utazási mérföldgyűjtő program feltételei (Mérföldgyűjtő Feltételek)" című kondíciós listánkban, amely elérhető az alábbi linkre kattintva.

Kérjük, feltétlenül olvassa el a következőket!

Kérjük, hogy hitelfelvétel előtt alaposan mérlegelje, hogy anyagi körülményeinek ismeretében jövedelmének mekkora részét tudja törlesztésre fordítani. Mindenképpen olvassa el figyelmesen a hitelszerződést, az annak részét képező üzletszabályzati rendelkezéseket és a Kondíciós Listát, mivel e dokumentumok tartalmazzák a hitel  igénybe vételének és törlesztésének minden feltételét. Ha ezekkel kapcsolatban kérdése van,  kérjük, forduljon bizalommal ügyintézőnkhöz! Megalapozott ügyleti döntést csak a fenitek ismeretében hozható.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Bank részéről ajánlatnak. A kártyaigénylés részletes feltételeit a Banknak A Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, A hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzata, valamint a vonatkozó Kondíciós listák tartalmazzák.

1 Az induló ajándék mérföld az első vásárlás után ügyfelenként egyszer kerül jóváírásra a Miles & More számlán a főkártyabirtokos javára. Az első vásárláskor egyszeri alkalommal Standard kártya esetén 3 000, Gold kártya esetén 8 000 induló ajándékmérföld azonnal az Öné. 
2 A mérföldgyűjtésről és annak részleteiről bővebben a www.mkb.hu/lufthansa  oldalon tájékozódhat. Az ajándék mérföldekre vonatkozó HUF/EUR átváltási árfolyam értéket, valamint a mérföldgyűjtés feltételeit a mindenkori Kondíciós Lista tartalmazza. 
3 A Miles & More MKB Hitelkártyával a mérföldjei korlátlan ideig érvényesek maradnak, feltéve, hogy havonta legalább egyszer mérföldre jogosító vásárlást végez (mely nem kerül visszavonásra vagy visszatérítésre) és legalább 3 hónapja Miles & More hitelkártya birtokosa. Ha a feltételek valamelyike nem teljesül, a mérföldek lejárata újra aktiválódik és a mérföldek ismét le fognak járni a Miles & More feltételeinek megfelelően. Ez nem vonatkozik a Frequent Traveller, Senator és HON Circle státuszú tagokra, mivel a státuszuk miatt a mérföldek nem járnak le mindaddig, amíg a státuszukat megtartják.
5 A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) értéke az aktuális Kondíciós táblában található. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat, értéke nem tükrözi a hitel árfolyamkockázatát, a hitel kamatkockázatát. A THM számítása a Kormányrendeletben foglaltaknak megfelelően történt.
* A hitelkártyákhoz - a kártyatípustól függően - díjmentesen, automatikusan kapcsolódik, vagy a mindenkor hatályos Kondíciós Listában meghatározott feltételekkel,  opcionálisan, díj ellenében, vehető igénybe utazási (baleset-, betegség- és poggyász) biztosítás.

Összes kártya megtekintése